Diana Vera
Shibari Lektorka Dominance

Shibari – ponoř se se mnou do japonské stylu vázání, které se v mém podání se stává cestou sebepoznání, vědomého doteku, intimity, meditace a umění v bezpečném prostředí!

workshopy

  • Pro páry i jednotlivce
  • Pouze pro ženy
  • Tantric ropes - vědomý dotek 
  • Pro ženy, které svazují muže  

Na mých workshopech Shibari se ponoříte do světa, kde se učení mísí s hlubokým prožitkem v bezpečném a přátelském prostředí. Nejde jen o techniky a bezpečnostní aspekty úvazů, ale o mnohem víc. Je to cesta, na které se spojíte s partnerem na úplně nové úrovni, prozkoumáte hranice důvěry a intimity.

Připravte se na výjimečný zážitek, kde se každý uzel stává krokem k hlubšímu porozumění a vzájemnému propojení.

Session

Chci to zažít na vlastní kůži

Od roku 2016 jsem provedla světem shibari a vědomého BDSM stovky lidí, a teď jsem tady, abych vám tento fascinující svět představila.
Ať už jste muž, žena nebo pár, připravte se na jedinečný zážitek, který vás pohltí. Každý má svůj důvod prozkoumat umění shibari, a já jsem zde, abych vám pomohla objevit váš. Přijměte pozvání na soukromou lekci, kde vás budu vázat. Těším se, že budu vaším průvodcem.

Soukromá výuka

Chci se naučit vázat shibari individuálné

Chcete se učit vázat shibari, ale nemůžete se zúčastnit víkendových workshopů, nebo preferujete osobnější přístup, moje soukromá výuka je pro vás ideální volbou. Provedu vás vším, co je potřeba, technikou svazovaní, emoční stránkou věci, odpovím na specifické dotazy a i na výuce vás navedu do prožitku. Spolu se plně ponoříme do tajemství tohoto umění, a to vše v bezpečném prostředí, které respektuje vaše individuální tempo a potřeby.

Nechci si to nechat ujít

Zůstaňme v kontaktu!

Prosím, nechej mi tu svůj email,
kam ti budu moct občas poslat pozvánky na své akce.

Místo konání

Sessions a soukromá výuka probíhají zpravidla ve studiu v Praze poblíž Anděla, adresu obdržíte po odsouhlasení termínu.
Workshopy se konají v Praze – Hostivaři či jinde podle toho, jak je uvedeno v anotaci workshopu.